Mina kondoleanser

Det blev nog lite väl låg nivå på förra inlägget. Men man blir bra dum i huvudet av att vara jättestressad i ett par veckor.

Cray cray!

 Råkade publicera utan att skriva någon text, det var ju tokigt.
 
I skrivande stund är jag nära att försmäkta av svettångorna från mina stinky-feets. Jag har inte hunnit tvätta utan använt samma strumpor hela veckan.
 
Vi har så fantastiskt mycket att göra i skolan att jag har konstant rännskita av all stress. Anders som alltid ska vara värst sa att det kom blod i morse. Som tur är har vi tagit oss igenom det värsta för stunden åtminstonde.
 
Vi hade en redovisning idag i biotic interactions in plant communities-kursen.
Vårt arbete handlade om ökad kvävedeposition och dess effekter på miljön.  Dessvärre var vi tvugna att göra det tillsammans med två andra.
 
De började utan oss, och skickade inte outlinen till arbetet till oss i tid, hade inte tid att träffas för att diskutera arbetet förrän två dagar innan redovisningen, och då dök de inte upp. Vi bokade om tiden till dagen innan redovisningen, och då totalsågade de allt jag hade skrivit, för att de hade skrivit om samma sak, så jag var tvungen att göra om allt. På en kväll. Sedan blev de skitförbannade över att jag inte var ordentligt förberädd.
Som tur var hade de skrivit upp oss på redovisningslistan för fel kurs, så vi fick vår redovisning uppskjuten en vecka.
Den ena av tjejerna kunde bara inte sluta skicka en massa otrevliga mail om att vi hade förstört hela arbetet och att det var jättedåligt av oss och så vidare i all evighet. Vi totalignorerade detta. Vi kommer att få skriva en utvärdering om hur alla i gruppen har skött sig, och då SKA HON FÅ HÖRA!!!
 
När vi idag övade innan lektionen sa hon att det var tur att vi hade samma dag som gruppen som skulle göra före oss, för de var efterblivna.
 
Skadeglädjen var stor när de gjorde ett riktigt bra jobb och kunde all fakta utantill, medans den otrevliga tjejen var tvungen att läsa allt från pappret. Hon kollade inte upp en enda gång.
 
Jag gjorde förövrigt en strålande insats. Men sån är ju jag. Inte ens nervös!
 
Andra smådryga saker är att Anders rumskompisar stjäl fantastiska mängder av hans mat. Dessutom har de en skunk som pinkar in sitt revir på gården, så hela huset stinker skunkpiss.
Därför bor Anders för tillfället hos mig.
 
En himla kul sak istället: i morse hade jag fått mail om en arbetsintervju över telefon! Jag hoppade och skrek och bankade Anders huvud i väggen av lycka. På måndag ska jag ringa. Kommer antagligen inte få det, jag vet åtminstonde en betydligt mer kvalificerad som har sökt, men bara att få en intervju är helt fab!
 
Vi tog tidig helg vid tre idag, med vin och cheesecake för min del, bärs och bioshock för Anders. En hel flock pojkhuliganer knackar på dörren, kommer in, och inspekterar hela huset.
Av princip städar jag aldrig mitt rum. Jag markerar revir över hela rummet med disk och underkläder. Så där fick huliganerna veta vem som var boss.
 
Efteråt kom Sandra ner och sa att hon älskade mig för att jag sket i att städa även fast jag vetat att de skulle komma. De hade vart så himla otrevliga. Jag märkte inte det, var alldeles för upptagen av att kolla på hundvalpar.
Plötsligt kläcker hon ur sig att i soffan vi har tillbringat de senaste dygnen täckta i elektronik och anteckningspapper, som jag nog tänkte markera med lite infjärtade trosor, hade en av de andra tjejernas farfar kolat. "Fett skön soffa, jag tänker aldrig resa mig ur den! Och så gjorde han inte det" - Var min taktiska kommentar.
Om man spillde i den skulle tjejen som ägde soffan bli "batshit crazy*" och kommer att "walk all up n down your ass*".
*= författarens tolkning. Sedan gick Sandra när jag sa att jag förmodligen kommer att börja producera bröstmjölk om jag köpte en hundvalp.
Vi övergav liksoffan.

St Patty's

Vi firade st. Patrick's day igår. Till skillnad mot för alla andra som firade hela dagen, var vi bara ut på kvällen. Vi hade nämligen plugg att göra som skulle skickas till oss av en annan gruppmedlem på fredag eftermiddag, men vi fick den lördag natt. För hon var "sjuk".
Här är min frilla. Lägg gärna märke till infektionen i mitt öga, troligtvis från mikrobiologilabben.


Orlando och annat kul

Här sitter jag med magen full av lchf-pannkakor med ost och bacon. Dricker vin ur en plastmugg då jag har tant lingon på besök och när som helst kan få ett hormonbaserat vansinnesutbrott. Förövrigt var det en kvinna på typ 1700-talet som blev friad från mord på grund av att hon hade PMS. Det var tider det. He had it coming, so to speak, när han retade en kvinna surfandes på den månatliga röda vågen.

Just D, jag skulle ju berätta om Orlando. Vi hyrde rum på ett vandrarhem trodde vi, men det var finare än det trestjärniga hotell Cattis och jag bodde på i Fuerte Ventura. Däremot bestod frukosten av flingor och mjölk, alternativt vitt rostbröd och marmelad. I egenskap av svampfarmare på gastrisk nivå var detta inte en optimal frukost, men what the fuck liksom.
Vi låg vid poolen och stekte en del, vattnet var runt 25 grader, och 30 i luften givetvis. Vi såg ut som två perfekt kokta humrar efter första dagen. Men det ska man göra som turist.
Vi gick på wet n wild också, jag hade tjatat loss öronen på Anders om att vi måste åka disco H2O, vilket vi givetvis gjorde. Man sitter helt enkelt två personer i en skitstor gummiring. De första två sekunderna av färden är ganska behaglig tills röret plötsligt lutar nedåt i en sådär 85 grader. Obligatoriskt dam i nöd-skrik från min sida, gutturalt älgbröl från Anders. Givetvis åkte jag baklänges.
Plötsligt spolas man runt ett par varv i ett rum med feta discobelysningen och klassiskt discodunk från sjuttiotalet, innan man åker ner i ett hål och sköljs iväg och så ska Anders bara hjälpa genom att välta ringen upp och ner så tant Jessica visar stjärthålet och ena tutten för barnen i kön.
Sedan fick Anders ett sår på tån så vi var tvungna att gå hem.
Vi åt på hooters också. Det var gott.
Aligatorerna användes till att locka in turister på en minigolfbana.
Synd med denna resa var att vi är fattiga studenter och inte hade råd att gå på Universal Studios eller Disney World. Inträdet är typ 700 spänn. Vi åkte mest för äventyret, finväder och billiga biljetter. Så vi är bra nöjda ändå.


RSS 2.0