Dan före dan före dan före dopp-i-poolen-dan.

Läste i morse att man blir smal av rödbetor. Tur att det är gott. Mumsade massor igår och idag, så nu är man fit för playan trots skitmat i helgen. 
Eftersom att jag har damp så beslutade jag mig för att åka till Gävle idag. Sitter just nu och inser att jag troligtvis har packa klart, och allt jag behöver göra är att byta om och dra. Tänk om jag har glömt något. 
Jag brukar alltid packa massor av klänningar och sånt som är kul, och sedan glömma en massa viktiga saker. Så hela min resväska är full nu. Jag får kika igenom den när jag kommer till Gävle och ta bort sådant som inte behövs. 


Americano, baby!

Skulle ha haft träning ikväll egentligen, men jag har ätit alldeles för mycket chips och pizza för det. 
Men det är chill jao, kände mig som ett fläskberg i början av veckan, sedan bantade jag i två dagar och kände mig anorektisk efter det. Och är två dagar allt som behövs så har jag plenty of tid innan vi ligger och tjockar i USA. Jag och Uffe har dessutom gått ett antal ronder denna helg, varav en inne på Ica och en utanför Jysk, så pass våldsamt att jag var lite rädd att någon skulle komma och skälla på oss. 
På fredag åker vi alltså. Cray-cray. Det var ju nyss jul. Bara tio månader kvar till Australien och fyra månader sedan jag och Uffe började hänga. Mitt liv och mina äggstockars vitalitet bara svischar förbi. Jag har ju alltid sagt att jag ville ha barn när jag var arton. Det var sex år sedan den planen sprack. Men å andra sidan hade jag ju då heller inte planerat att plugga så här länge. Och sen har jag ju inte hittat tillräckligt bra avelsmaterial heller. Men det löser vi i Australien. RSS 2.0