På vift igen

Idag är det sista dagen på sommarlovet. Nu har ju jag jobbat i genomsnitt 50 timmar i veckan så något vidare LOV har jag ju inte haft.
För er som undrar har jag arbetat som badvakt på Furuvik (och givetvis kört lite karusell också) vilket har gett mig utseendet av knaperstekt bacon. Så har jag även luktat större delen av sommaren men jag har duschat nu så det är chill jao jao.
Jag har fått träffa en massa trevliga människor och även världens åttonde underverk när det kommer till gnällighet.
Givetvis fick jag även dra upp några som försökte drunkna.
Men nu är det lilla roliga över, och jag kommer förhoppningsvis tillbaka nästa år.
Tillbaka till nutiden:
Jag har flyttat till en byhåla utanför Lund tack vare bristen på studentlägenheter, och imorgon börjar jag mitt mastersprogram i ekologi på Lunds universitet.
Den här veckan har vi haft lite introduktionsaktiviteter, och jag var den enda svensken som behagade komma. Det kanske bör tilläggas att det är ett internationellt program som ges helt och hållet på engelska. Så jag har fått övat på min engelska, vilket behövs eftersom min grammatik suger getballe.
Jag har utsett två offer som jag ska göra till mina kompisar, en tysk/dansk tjej och en rumänsk/kanadensisk. Jag vore ju inte Tant Jessica om jag inte hade utsett en ny gullpojke också. En gullpojke är en söt och oskyldig pojke som man gör besvärad genom vulgär framfusighet.
Sist men inte minst tänker jag jinxa mig själv genom att meddela att jag ska på arbetsintervju på onsdag!
Lycka till migsjälv <3
Bild1: lägenhet
Bild2: botaniska trädgården
Bild3: uni
Bild4: jag första introdagen
Bild5: utsikt från promenad


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0