Damp?

Bilder från Orlando kommer snart.
Jag tror att jag har någon form av bokstavskombination vad gäller att resa och flytta.
Mitt livs högsta önskan sedan fem sekunder tillbaka är att flytta till Storbritannien, jobba på en hästgård och plugga min master på deltid. Då ska jag givetvis ta med mig vipp.


Buffalo airport

Nu har vi suttit på flygplatsen i Buffalo i nitton timmar. Vi har diskuterat det faktum att vi medvetet kom hit 20 timmar i förväg, men inte kommit på vad vi tänkte med. Antagligen var bussbiljetten vi tog hit två dollar billigare än de senare eller något sådant.
Men nu är det bara en timme kvar innan planet går mot Charlotte där vi ska mellanlanda.


Reading week 2

Det blev inte Fort Lauderdale.
Det blev Orlando istället. Fyra nätter på ett vandrarhem med pool, frukost och internet. En av dagarna ska spenderas på wet n wild, en dag ska vi ta bussen till stranden och en dag ska vi shoppa. Sen blir det bara att dega vid poolen. Fab!!


Reading week

Tanken var att någon stackars liten kompis skulle komma hit och hälsa på den här veckan, men alla verkar ha fullt upp med jobb/ jobbsökande.Grattis till frugan som verkar ha fått det perfekta jobbet!
"Frallorna" har tagit flyget till Los Angeles, och alla andra tycks också ha sin reading week planerad. Vi har alltså "sportlov" nu. Panik från min sida, vi har inte planerat alls.
Har pratat om att ta en roadtrip till Vancouver och stanna till i nationalparkerna längs vägen ( sök på Jasper national park, Alberta national park mfl.) fantastiskt vackert. Förutom att det tar fyra dagar att köra till Vancouver.
Dessutom är det fjärtväder, ena dagen slask, andra snöstorm, inte de bästa förhållandena för att kolla på vacker natur precis.
BING!!! Sa det när jag vaknade i morse. Och nu har vi hittat en flygresa till Fort Lauderdale i Florida. Vi planerar att bo billigt på vandrarhem och bara chilla loss. Kruxet är att vi kommer tillbaka på tisdagen när skolan har börjat. Jag planerar ett email till min labbinstruktör där jag påstår en hysterisk magsjuka.
Jag är så himla busig!
Har fått resultatet på två diskussionsuppgifter, både jag och Anders fick A+ på båda. Det var inte så svårt, men kul med bra resultat ändå.


Snow day och annat kul

I fredags snöade det för mycket för att våra proffessorer skulle kunna ta sig hela vägen från Toronto, så skolan var stängd.
Vi hade en genetikuppgift som skulle lämnas in då, men den blev uppskjuten tills idag. Vi hade genomgång i eftermiddags, och jag hade alla rätt, jag är så fantastiskt bra!
Som för att kompensera för all snö så har det regnat idag. Då var jag sur, men inte längre, för Anders gör flygande Jacob medan jag pillar ihop det sista på min powerpoint som jag ska redovisa imorgon kväll. Själv. På engelska.
Nu fick jag ångest istället.
Det var allt för mig idag, live från hashtomtarnas land.
Puws
 
Förresten så ska Anders, ett par av hans rumskompisar och jag hyra en massa vapen i helgen och testskjuta, värsta scarface.

Bulk barn

Det finns en helt fantastisk affär här där man kan köpa allt på lösvikt. Bananbrödsmix, kycklingsoppa, kakor, kryddor, nötter, sirap, godis och JORDNÖTSSMÖR!
För er som inte känner mig så ska jag berätta att jag kan äta en hel burk jordnötssmör på en kväll. Och denna variant är fantastisk. Jag har en burk som väntar i skrivande stund.


Brace yourself, midterms are coming.

Lite halvnervös är man allt. På torsdag har vi första tentan. Professorn har inte ens lagt upp vilka kapitel i boken vi ska läsa än.
Antagligen kommer det inte att vara så vansinnigt svårt, men misslyckas man så går det inte att göra om. Och det är alltid lite småsvårt att plugga när man inte vet vad man ska fokusera på.
Till råga på allt så har vår läroplattform haft stora problem och legat nere till och från den senaste veckan.


RSS 2.0